Helyi közélet

2014.02.28. 16:27

Gólok helyett frigynek örültek a stadionban

Debrecen - Esküvőknek is otthona lesz majd a Nagyerdei Stadion.

Debrecen - Esküvőknek is otthona lesz majd a Nagyerdei Stadion.Már most tudatosulhat mindenkiben, hogy egy igazi multifunkcionális aréna épül Debrecenben, ugyanis esküvői fotózás helyszíne volt a Nagyerdei Stadion pénteken kora délután. Talán mondanunk sem kell, hogy a sporthoz, illetve a DVSC-hez szorosan kötődő személyek lehettek az elsők, akik az ünnepi alkalomhoz a cívisvárosiak épülő büszkeségét vehették igénybe „háttérként”.

A Loki Szurkolók Egyesületének szóvivője, Pethe Tamás és felesége, Dr. Villányi Réka esküvői fotózását Papp László, Debrecen alpolgármestere, Róka Géza, a DVSC-TEVA klubigazgatója, Dombi Tibor, a Loki ikonja, Krecz Tibor, a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft. kommunikációs vezetője és a helyi média képviselői zavarták meg egy rövid időre. A köszöntő és gratuláló szavakat követően az ifjú pár ajándékot kapott a DVSC képviselőitől, majd az ifjú ara a Naplónak elárulta, az ő ötlete volt, hogy a Nagyerdei Stadionban is készüljenek fotók.

– Örültem, s kedves gesztusnak tartottam, hogy a párom erre is gondolt. Ezt követően, ha meccsre jövünk, akkor biztos, hogy hárman érkezünk, hiszen az egy éves kislányunk is velünk tart majd. Mi komolyan gondoljuk a „vissza a családokat a lelátóra” programot! – mondta nevetve a Loki-drukkerek egyik vezéregyénisége, Pethe Tamás.

Krecz Tibor a Naplónak elárulta, nem egyedi esetről volt most szó, augusztustól esküvőknek is helyt ad majd az aréna.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában