Helyi közélet

2014.02.13. 19:40

Feljelentették Ágostont

Debrecen - A Debreceni Zsidó Hitközség felháborodva értesült Ágoston Tibor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom képviseletében és a Debreceni Közgyűlés képviselőjének február 12-én, a doni katasztrófa 71. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen elhangzott beszédéről. Ágoston bírálta a „Magyar Holokauszt - 2014. Emlékbizottság” emlékprogramját és gúnyos hangnemben „holokamu”-ként hivatkozott rá – közölte Horovitz Tamás elnök.

Debrecen - A Debreceni Zsidó Hitközség felháborodva értesült Ágoston Tibor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom képviseletében és a Debreceni Közgyűlés képviselőjének február 12-én, a doni katasztrófa 71. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen elhangzott beszédéről. Ágoston bírálta a „Magyar Holokauszt - 2014. Emlékbizottság” emlékprogramját és gúnyos hangnemben „holokamu”-ként hivatkozott rá – közölte Horovitz Tamás elnök. A hitközség büntetőfeljelentést tett.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában