Helyi közélet

2014.02.26. 17:36

Előadássorozat a biztonságos közlekedésről szépkorúaknak

Hajdú-Bihar - Előadás sorozat indult útjára, melyen a rendőrök közlekedésbiztonsági előadásokat tartanak a szépkorúak részére Hajdú-Bihar megyében.

Hajdú-Bihar - Előadás sorozat indult útjára, melyen a rendőrök közlekedésbiztonsági előadásokat tartanak a szépkorúak részére Hajdú-Bihar megyében.A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság az előző évekhez hasonlóan 2014. év során is kiemelt figyelmet fordít a szépkorú közlekedők biztonságára is.

Megyénk útjain bekövetkezett személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleseteket vizsgálva megállapítható, hogy a 60 év felettiek részvétele számottevő. Az érintett korosztály esetében elsősorban a gyalogos, illetve a kerékpáros balesetek a jellemzőek, amelyek odafigyeléssel, a közlekedési szabályok szélesebb körű ismeretével elkerülhetőek.

A megelőzés érdekében 2014. február 25-én a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az egész megyére kiterjedően egy előadássorozatot indított útjára, mely során a rendőrök felkeresik a nyugdíjas szervezeteket, ahol közlekedésbiztonsági előadásokat tartanak.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -


Hajdú-Bihar - Cél az idős korosztály áldozattá válásának elkerülése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában