Helyi közélet

2014.02.28. 14:14

Börtönre ítélték a gyermekmolesztálásért

Hajdúböszörmény - „Pista bácsi” a nadrágját is letolta a sértettnek, míg a felesége boltban volt.

Hajdúböszörmény - „Pista bácsi” a nadrágját is letolta a sértettnek, míg a felesége boltban volt.

Bűnösnek mondta ki a Hajdúböszörményi Járásbíróság szemérem elleni erőszak bűntettében pénteken azt a férfit, aki 2012 áprilisában Hajdúnánáson a lakásába csalt egy 13 éves lányt és szexuálisan molesztálta. Az elsőfokú bíróság 4 év börtönt szabott ki K. Istvánra (54).

Tatár Tímea, a Debreceni Törvényszék sajtószóvivője a bíróság által megállapított tényállásról elmondta: a vádlott egy nánási parkban sétáltatta a kutyáját, ott találkozott a sértettel és annak két barátjával. A 13 éves fiatalok felfigyeltek a kutyára („jaj, de aranyos”) és közben szóba elegyedtek K. Istvánnal. Cigarettát kértek tőle, mire úgy felelt, hogy a lakásában tud adni. Így indult el a lány és a vádlott „Pista bácsihoz”, aki szexuális célzásokat tett a tinédzsernek. Bár a sértett visszautasította a férfit, az mégis megfogta a mellét, erőszakkal az ágyra ültette, letolta a nadrágját és nemi szervéhez húzta a lány kezét. A gyerek ekkor újra közölte, hogy távozik. A férfi nem tartotta vissza, sőt megjegyezte, igyekezzen, mert a felesége lassan megérkezhet a boltból.

A cikk teljes terjedelmében a naplo.hu-n olvasható.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában