Helyi közélet

2014.02.25. 17:49

„Barlangolásra” hívogatnak

Budapest - Márciusban a barlangok állnak a szervezett természetismereti programok és kirándulások középpontjában országszerte.

Budapest - Márciusban a barlangok állnak a szervezett természetismereti programok és kirándulások középpontjában országszerte. A Vidékfejlesztési Minisztérium természetvédelemért felelős részlege és az érintett nemzetipark-igazgatóságok – a Magyar Turizmus Zrt. közreműködésével – márciusban hazánk látogatható barlangjait kívánják megismertetni a föld alatti túrák iránt érdeklődőkkel.

A Barlangok Hónapja elnevezésű eseménysorozat a természet erőinek munkája nyomán évmilliók alatt létrejött gyönyörű felszín alatti képződményekre, valamint azok élővilágának titkaira hívja fel a figyelmet. Az első tavaszi hónap során az érintett nemzetipark-igazgatóságok különleges barlangturisztikai programokkal és jelentős kedvezményekkel várják a látogatókat.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában