Helyi közélet

2014.02.18. 08:50

A kirakatüvegen vezette le a feszültséget - Rendőrségi hírek

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, közülük 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, közülük 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Az egyenruhások 25 személyt állítottak elő, ebből 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 20 éves egri lakos ellen. A fiatal 2014. február 17-én 3 óra körüli időben, Debrecenben, a Piac utcán található egyik üzlet kirakatüvegén vezette le indulatait, mivel korábban összeveszett barátnőjével. A fiú az üzlet előtt sétált, amikor úgy döntött, hogy ököllel beleüt az ablakba, amely ennek következtében betört.

A bejelentést követően a helyszínre érkező járőrök a fiút elfogták és a kapitányságra előállították. N. Zoltánt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, mely során a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra 2014. február 17-én 10 óra körüli időben az egyik hajdúszoboszlói üzletből lopásról érkezett bejelentés.

A helyszínre érkező járőrök felvették a kapcsolatot a bolt alkalmazottjával, aki elmondta, hogy egy általa ismert férfi az üzletből több üveg szeszes italt pakolt a kerékpárjának csomagtartójába, majd fizetés nélkül elhajtott. Később a férfi visszament a boltba, ahol az eladó felszólította, hogy fizesse ki az elvitt árucikkeket. A 40 éves helyi lakos válaszul ökölbe szorított kézzel közölte, hogy nem áll szándékába pénzt adni az eladónak és elhagyta a helyszínt.

A rendőrök egy utcával arrébb elfogták a tolvajt és előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra. A szabálysértőt az elkövetett tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt meghallgatását követően, a gyorsított bíróság elé állítás céljából őrizetbe vették.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában