Helyi közélet

2014.02.26. 17:32

A hajdú-bihari rendőrök a szépkorúakért

Hajdú-Bihar - Cél az idős korosztály áldozattá válásának elkerülése.

Hajdú-Bihar - Cél az idős korosztály áldozattá válásának elkerülése.A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya felkérés alapján vett részt a Hajdú-Bihar Megyei és Debrecen Nyugdíjas Szervezeteinek Szövetsége 2014. február 26-án megtartott közgyűlésén. A megye különböző településiről érkezett nyugdíjasok az időskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmények jellemzőiről, sajátosságairól, azok megelőzési lehetőségeiről hallhattak prevenciós előadást.

Az előadó elsősorban a megelőzés fontosságára helyezte a hangsúlyt és olyan egyszerűen betartható, de mégis hatékony gyakorlati tanácsokkal és ajánlásokkal szolgált a hallgatóság részére, amelyek hozzájárulhatnak az áldozattá válás megelőzéséhez. A tájékoztató végén elhangzott, hogy a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya „Kortárs Segítő” képzési programját hamarosan tovább folytatja, melyre várják a lelkes nyugdíjasok jelentkezését.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában