Helyi közélet

2014.01.28. 14:35

Videó: Trafikot akartak rabolni, a rendőrség keresi őket

Debrecen - Két férfi megpróbált kirabolni egy dohányboltot Debrecenben. A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Debrecen - Két férfi megpróbált kirabolni egy dohányboltot Debrecenben. A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 09000/28/2014.bü. számon nyomozást rendelt el rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2014. január 27-én 15 óra 20 perc körüli időben bement a debreceni Hortobágy utcában található Nemzeti Dohányboltba. Az egyik rablónál egy fegyver vagy annak utánzata is volt. Az alkalmazott azonnal megnyomta a pánikgombot, melyet a tettesek észleltek és a helyszínről zsákmány nélkül elmenekültek. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

Az egyik férfi körülbelül 175 centiméter magas, normál testalkatú, az elkövetés idején fekete kapucnis kabátot, fekete nadrágot és kesztyűt, valamint fehér sportcipőt viselt. Az arcát egy sötét maszkkal takarta el.

Társa szintén körülbelül 175 centiméter magas, normál testalkatú, az elkövetéskor világos barna szövetkabátot, fekete szövetsapkát, világoskék farmert és fekete cipőt viselt. Arcát egy sötét sállal eltakarta.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükről vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges adattal, információval rendelkezik, hívja a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában