Helyi közélet

2014.01.17. 14:39

Rabolni akartak Hajdúnánáson, elfogták őket

Hajdú-Bihar - A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt az öt férfit, akik Hajdúnánáson ki akarták rabolni a sértettet. A bíróság elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

Hajdú-Bihar - A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt az öt férfit, akik Hajdúnánáson ki akarták rabolni a sértettet. A bíróság elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. január 15-én 15 óra 30 perc körüli időben öt férfi egy személygépjárművel megjelent a sértett családi háza előtt, amelynek a kerti kapuját és a bejárati ajtaját berúgták, majd az otthon tartózkodó férfit bántalmazták és az értékeit követelték. Az egyik tettes még a szobában található kandallót is el akarta tulajdonítani.

Az áldozat élettársa az esetről telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját. A bejelentést követően a helyszínre érkező járőrök elfogták és a kapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható hajdúdorogi, hajdúhadházi és hajdúböszörményi lakosokat. A nyomozók a 38 éves L. Mihályt, a 42 éves L. Gyulát, a 35 éves L. Róbertet, a 32 éves V. Gábort és a 45 éves B. Sándort gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, melyet a Debreceni Járásbíróság 2014. január 17-én elrendelt.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottak ellen magánlaksértés bűntett és rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában