Helyi közélet

2014.01.31. 07:30

Jegyzet: Tudom, hogy tudod

<em>Végre megtudták, hogy mit tudnak rólunk. Vagy ha azt nem is, de annyit biztosan, hogy kiről tudnak valamit az amerikaiak. Pechünkre az adatok államtitoknak minősülnek</em>.<strong> Horváth Borbála jegyzete</strong>.

Végre megtudták, hogy mit tudnak rólunk. Vagy ha azt nem is, de annyit biztosan, hogy kiről tudnak valamit az amerikaiak. Pechünkre az adatok államtitoknak minősülnek. Horváth Borbála jegyzete.Pedig Kocsis Máté az Országgyűlés Európa több országát érintő lehallgatási botrány magyarországi szálainak, valamint a külföldi befolyásszerzési törekvéseknek feltárására létrejött vizsgálóbizottságának fideszes elnöke sejtelmesen azt mondta: nyilván volt miért elnézést kérnie annak az amerikai államtitkárnak, aki magyarországi látogatásakor – hivatástudatból legalábbis – megtette ezt.

Lázár János hangsúlyozta: az amerikai botrány érdemben és jelentősen befolyásolhatja az USA és hazánk kapcsolatát – enyhítőleg úgy folytatta – amíg az ügyet Washington nem tisztázza. Aligha alszik rosszul ettől a szép magyar gyümölcs nevét viselő elnökük. Az azonban biztos: az amerikai diplomatáknak nem kell sokat bajlódniuk a jövőben, milyen ajándékot hozzanak politikusainknak, kissé talán gyanakaodhatunk is, ha a hírek arról szólnak, hogy egy–egy látogató épp eltalálta egyik képviselőnk kedvenc borának márkáját, évjáratát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában