Helyi közélet

2014.01.30. 16:15

Ittas volt az Újkertben ámokfutó nő

Debrecen - Egy tízemeletes panelház vetett véget a Lehet utcai kalandnak.

Debrecen - Egy tízemeletes panelház vetett véget a Lehet utcai kalandnak.

Összesen kilenc parkoló autóban okozott kárt egy ámokfutó szerda este a debreceni Lehet utcán. Dobó Dénes hadnagy, a megyei kapitányság sajtóreferense közölte: a balesetet okozó járművet egy 58 éves debreceni nő vezette ittas állapotban. A csúszós úton azonban elveszítette az uralmat a gépkocsija felett, és emiatt az nekiütközött a szervizúton parkoló személygépkocsiknak. Ezt követően azonban tovább haladt, és több másik járművet is összetört, végül pedig egy ház falának csapódott. A balesetet okozó K. N. Ilonához a kiérkező rendőrjárőrök hívtak mentőt, és a tanúmeghallgatások után ők értesítették a megrongált gépkocsik tulajdonosait is.

A sajtóreferens azt mondta, a szakértők még vizsgálják a baleset körülményeit, és az autókban esett károk felmérése is megkezdődött. Az asszonnyal szemben – aki szabadlábon védekezhet – ittas állapotban történt járművezetés megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság.

HBN


Debrecen - Egy társasház fala állította meg a személyautót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában