Helyi közélet

2013.12.13. 11:48

Gondok Ebesen, előzetesben a futballelnök

Ebes - A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy több sértettet is megkárosított – írja a police.hu.

Ebes - A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy több sértettet is megkárosított – írja a police.hu.

A Debreceni Rendőrkapitányságon egy helyi lakos tett feljelentést 2013. október 3-án a terhelttel szemben, akinek a befektetésekkel foglalkozó cégével és annak üzletkötőjével szerződést kötött a sértett. A befizetett pénzért cserébe a gyanúsított jó befektetést és a banki kamatnál jóval kedvezőbb hozamot garantált, mely nem valósult meg. A feljelentőn kívül több tucat sértettje van még az ügynek, akik a pénzt átutalták az ebesi lakosnak, aki meggyőzte a szerződő feleket arról, hogy a befektetett összeget nem veszíthetik el, mert a befektetés futamidejének a végén nem csak a tőkére, hanem annak hozamaira és kamatos kamatra is lehet számítani" – olvasható a police.hu rendőrségi portálon.

Az adatgyűjtés és a tanúkutatás eredményeként a járőrök december 11-én reggel otthonából állították elő a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Sándort. A 41 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet a Debreceni Járásbíróság 2013. december 12-én elrendelt.

K. Sándorral szemben csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

Információink szerint a gyanúsított az a K. Sándor, aki az NB III. Keleti csoportjában szereplő Ebes KKSE elnöke. Mint az korábban megírtuk, a klubnál ki nem fizetett költségtérítésekre panaszkodtak az alkalmazottak, ám K. Sándor akkor cáfolta ezeket a híreket.

Az ebesi elnökség hétfőn ülésezik, ahol megvitatják a kialakult helyzetet és döntenek a hogyan továbbról.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában