Helyi közélet

2013.12.09. 10:49

Egy nap alatt négy körözött személyt fogtak Hajdúhadház körzetében

Hajdúhadház - Hajdúhadház körzeti megbízottjai négy körözött személyt fogtak el egy nap alatt.

Hajdúhadház - Hajdúhadház körzeti megbízottjai négy körözött személyt fogtak el egy nap alatt.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2013. december 7-én 8 óra 45 perc körüli időben egy helyi nővel szemben intézkedtek. U. N. Gyöngyiről az egyenruhások megállapították, hogy ellene a Debreceni Rendőrkapitányság által lopás vétség elkövetése miatt kiadott elfogatóparancs van érvényben.

A hajdúhadházi rendőrök egy órával később igazoltatták a 28 éves V. Gábor helyi lakost, akit a Debreceni Tövényszék BV. Csoportja körözött hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetése miatt.

A Debreceni Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt körözte a 26 éves L. János hajdúhadházi lakost, akit az egyenruhások 10 óra 30 perc körüli időben igazoltattak.

L. Attila 24 éves hajdúhadházi lakost 16 óra 40 perc körüli időben igazoltatták a körzeti megbízottak, akik az intézkedéskor megállapították, hogy a férfi ellen a Debreceni Járásbíróság által kifosztás bűntett elkövetése miatt kibocsátott elfogatóparancs van érvényben.

A körözött személyeket a rendőrök elfogták és előállították a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában