Helyi közélet

2013.11.27. 17:19

Környezetbarát egyetem - Zöld Börze a természetvédelemért

Debrecen - A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Környezetvédelmi Bizottsága szerdán szervezett Zöld Börzét, melyen olyan szervezeteket ismerhetnek meg a hallgatók, akik tevékenységükkel erősen kapcsolódnak a környezetvédelemhez, természetvédelemhez és a tudatos életmódhoz.

Debrecen - A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Környezetvédelmi Bizottsága szerdán szervezett Zöld Börzét, melyen olyan szervezeteket ismerhetnek meg a hallgatók, akik tevékenységükkel erősen kapcsolódnak a környezetvédelemhez, természetvédelemhez és a tudatos életmódhoz. A rendezvényen részt vett többek között a Tisza-tavi Ökocentrum, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, a Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület, az Energia és Környezet Alapítvány, a Hortobágyi Nemzeti Park, és a Nemzeti Környezetügyi Intézet is. Az rendezvény kapcsán az Orvos és Egészségtudományi Centrum különböző egységeinél 16 darab denevérodút is kihelyeztek a Magyar Madártani Egyesület közreműködésével.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában