Helyi közélet

2013.11.13. 10:08

Kerékpárlopás Hajdúnánáson

Hajdúnánás - Vádemelést javasolnak a rendőrök az ellen a férfi ellen, aki Hajdúnánáson ellopott egy biciklit.

Hajdúnánás - Vádemelést javasolnak a rendőrök az ellen a férfi ellen, aki Hajdúnánáson ellopott egy biciklit.Egy helyi férfi 2013. szeptember 1-jén tett bejelentést a rendőrségen, mert Hajdúnánáson a MÁV állomás kerékpártárolójánál őrizetlenül hagyott biciklijének lakatját ismeretlen tettes levágta és az eltulajdonított kétkerekűvel elhajtott. A járőrök a beszerzett adatoknak köszönhetően azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.A nyomozók a 18 éves N. Gergő Gábort gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök a hajdúnánási lakos otthonában megtalálták és lefoglalták az ellopott kerékpárt, melyet a tulajdonosának visszaadtak.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság vele szemben a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában