Helyi közélet

2013.11.20. 15:52

Hivatalosnak indult, magánút lett belőle

Debrecen - A debreceni vezetők nettó 700 ezer forintot fizettek a floridai útért.

Debrecen - A debreceni vezetők nettó 700 ezer forintot fizettek a floridai útért.Az orlandói energetikai szakkiállításon való részvételünk hivatalos útnak indult, de végül magánút lett belőle - mondta Szekeres Antal jegyző, aki szerdán Litauszki Róbert, a Debreceni Vagyonkezelő vezérigazgatója társaságában nyilatkozott a Naplónak a floridai út részleteiről.

- A gond abból adódott, hogy csak a konferencia megnyitója előtt három nappal induló repülőn volt hely, ami ráadásul Miamiban landolt. Így két és fél nap szabad program keletkezett volna, ezért még az indulás előtt kértük az utazásszervezőt, hogy ossza meg a számlát a hivatalos és a szabadprogram között. Mivel ezt nem tudták megcsinálni, az indulás előtt egy nappal polgármester úrral úgy döntöttünk, hogy nincs kiküldetés, utazunk, de csak a szabadságunk terhére és a saját költségünkre. Így történt.

HBN


Debrecen - Az ellenzék magyarázatot vár, a városháza szerint viszont nincs mit vizsgálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában