Helyi közélet

2013.11.29. 10:23

Hiába menekültek a kukoricatolvajok Debrecenben

Hajdú-Bihar - Egy telephelyről loptak kukoricát a gyanúsítottak, akiket a rendőrök pár órán belül elfogtak.

Hajdú-Bihar - Egy telephelyről loptak kukoricát a gyanúsítottak, akiket a rendőrök pár órán belül elfogtak.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját egy férfi 2013. november 28-án 21 óra 42 perckor telefonon értesítette arról, hogy a debreceni Híd utcai vállalkozásának telephelye előtt három ismeretlen tettes megjelent egy személygépkocsival, a kerítést kibontották és a járműbe zsákokat pakolnak.

A bejelentést követően a helyszínre érkező járőröket a tolvajok észrevették, ezért autójukat hátrahagyták és menekülni kezdtek.

A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, hogy azonosítsák és felkutassák a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható terhelteket. A beszerzett információkat követően a nyomozók a hajnali órákban, otthonaikban elfogták a 18 éves C. Norbertet, a 29 éves B. Barnát és a 46 éves B. Barnánét, akiket a kapitányságra előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. B. Barnát kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Társai az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

A debreceni lakosokkal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában