Helyi közélet

2013.11.27. 12:59

Halasztással kezdődött a tárgyalás

Debrecen - A fiatalkorú másod- és harmadrendű vádlottak vádbeli minősítésének súlyosbítása miatt csak az elnapolás bejelentéséből állt a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla mai, első nyilvános ülése L. T. Zs. és társainak büntető ügyében.

Debrecen - A fiatalkorú másod- és harmadrendű vádlottak vádbeli minősítésének súlyosbítása miatt csak az elnapolás bejelentéséből állt a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla mai, első nyilvános ülése L. T. Zs. és társainak büntető ügyében. A férfiak 2011. januárjában Hajdúhadházon ki akartak rabolni egy családi házat, az ott élő két embert bántalmazták, aminek következtében egyikük, egy 80 éves nő négy hónappal később belehalt sérüléseibe.

Testi sértés helyett emberölés bűntettében való társtettesként, bűnsegédként elkövettet cselekedet a vád a L. D. másod- és L. Cs. harmadrendű vádlottak esetén – így döntött a dr. Elek Balázs vezette büntetőtanács; ezt a szerdai tárgyalási nap kezdetén jelentette be a bíró, s mivel a védelmet ellátó ügyvédeknek e szerinti védekezésre kell felkészülniük, ennek érdekében december 16-ára napolta a tárgyalást.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában