Helyi közélet

2013.11.29. 07:08

Előzetesben az idős nőt megtámadó tiszagyulaházi férfiak

Debrecen – A szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés veszélye, valamint a bizonyítás megnehezítése miatt elrendelte a Debreceni Járásbíróság a megyei főügyészség indítványára annak a két férfinak a 30 napra szóló előzetes letartóztatását, akik a rendőrség gyanúja szerint múlt vasárnapra virradóan rátörtek otthonában egy 92 éves tiszagyulaházi nőre, bántalmazták, illetve távozásuk előtt értékek után kutattak a sértett lakásában.

Debrecen – A szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés veszélye, valamint a bizonyítás megnehezítése miatt elrendelte a Debreceni Járásbíróság a megyei főügyészség indítványára annak a két férfinak a 30 napra szóló előzetes letartóztatását, akik a rendőrség gyanúja szerint múlt vasárnapra virradóan rátörtek otthonában egy 92 éves tiszagyulaházi nőre, bántalmazták, illetve távozásuk előtt értékek után kutattak a sértett lakásában. Az idős nő súlyos, életveszélyes koponyasérüléseket szenvedett. A tiszadobi T. Lászlót és testvérét, T. Róbertet Nyíregyházán fogták el a hajtóvadászatukra induló rendőrök. A gyanúsítottak előzetes letartóztatásáról hozott ítélet még nem jogerős – tájékoztatott az ügyészség csütörtökön.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában