Helyi közélet

2013.11.01. 10:35

Apolló mozi: térben élő filmek a nagyteremben

Debrecen - Élesen sípol a biztonsági kapu kijövetelkor az Apolló moziban, ha valaki a 3D-s szemüveggel a táskájában sétál ki a vetítés után.

Debrecen - Élesen sípol a biztonsági kapu kijövetelkor az Apolló moziban, ha valaki a 3D-s szemüveggel a táskájában sétál ki a vetítés után.

– A legmodernebb 3D-s technológiával szereltük fel a 176 férőhelyes nagytermet. Ehhez viszont nem eldobható, hanem a mozi tulajdonában álló, különleges szemüveget kölcsönzünk a nézőknek – nyilatkozta a Naplónak Papp László műszaki felelős. A szakembertől azt is megtudtuk, hogy a hangrendszer is megújult, 7.1-es technikát építettek be. A fejlesztés 20 millió forintba került.

A nagyterem felavatása alkalmából a Derült égből fasírt című film második részét vetítették, amelyet Somogyi Béla alpolgármester is megtekintett. Beszédében kijelentette: utolérték a konkurenciát. Az önkormányzat családbarát filmszínházzá szeretné formálni az intézményt.

Az Apolló tavaly ünnepelte fennállásának századik évfordulóját. Tavasszal a kisterme kapott modern vetítőgépet. Az Art terem korszerűsítésére pedig pályázatot adott be az önkormányzat.

- HBN-SZZSL -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában