Helyi közélet

2013.10.23. 15:21

Ünnepélyes megemlékezés

Komádi - Komádiban a Barsi Dénes Általános Iskolában ünnepi műsorral emlékeztek meg október 22-én 11 órától az 1956-os forradalom és szabadságharc 57. évfordulójáról.

Komádi - Komádiban a Barsi Dénes Általános Iskolában ünnepi műsorral emlékeztek meg október 22-én 11 órától az 1956-os forradalom és szabadságharc 57. évfordulójáról.

Az ünnepséget Molnárné Kolozsvári Irén igazgatónő nyitotta meg. Köszöntötte az ünnepségen megjelent Tóth Ferenc polgármestert, Hidvégi László alpolgármestert, a megjelent önkormányzati képviselőket, az intézmények, civil szervezetek megjelent vezetőit, képviselőit, a szülőket és a tanulókat.

A templomban folytatódott

Az október 22-én megtartott iskolai ünnepség után október 23-án folytatódott az ünnepségsorozat. A református templomban tartott ünnepélyes istentiszteletet Balogh Sándor református lelkész és dr. Dénes Zoltán kanonok, esperes római katolikus plébános. Az istentisztelet után a helyi moziban az ünnepi műsorra gyülekeztek. Itt ismét a 8./b osztályos tanulók színvonalas előadását és a Városi Népdalkör erre az alkalomra összeállított népdalcsokrát láthatta, illetve hallhatta a népes közönség, amely vastapssal jutalmazta a szereplőket.

A műsor után a Hősök terén az 1956-os Anziksznál mondott ünnepi beszédet Tóth Ferenc polgármester. Az ünnepi beszéd után az önkormányzat, a helyi intézmények és civil szervezetek képviselői helyezték el a hála és kegyelet koszorúit az emlékműnél.

HBN-Cserép Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában