Helyi közélet

2013.10.15. 11:30

Kiabált, ordítozott és bántalmazta ismerősét

Hajdú-Bihar - A Hajdúnánási Rendőrkapitányság garázdaság bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy hajdúdorogi férfi ellen.

Hajdú-Bihar - A Hajdúnánási Rendőrkapitányság garázdaság bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy hajdúdorogi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2013. március 4-én 16 óra körüli időben Hajdúdorog egyik utcáján, ismerőse házánál kiabált, ordítozott. A hangoskodásra kiment az utcára a ház tulajdonosa, akit S. József a vita hevében többször megütött, megrúgott.

A bántalmazásnak az vetett véget, hogy a dühöngő férfit rokonai lefogták és hazakísérték.

A 26 éves hajdúdorogi lakos nem nyugodott és később visszament a sértett házához, ahol megrongálta a kerítést és tovább kiabált.

A rendőrök a bántalmazót a helyszínen elfogták és a kapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozók igazságügyi orvosszakértőt is bevontak az eljárásba, akinek véleménye alapján S. József – a garázdaság vétség elkövetésén kívül – súlyos testi sértés bűntett kísérletének elkövetésével is megalapozottan gyanúsíthatóvá vált.

A gyanúsítottal szemben garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Hajdúnánási Rendőrkapitányság befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes járási ügyészségnek.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában