Helyi közélet

2013.10.17. 17:49

Két képciklus, nélkülözve az évfordulót

Debrecen – Grela Aleksandra és Kónya Ábel képzőművészeknek nyílik nem jubileumi kiállítása – <em>Évforduló híján</em> címmel – a Sesztina Galériában október 21-én, hétfőn, a nyolc és fél éve Debrecenben alkotó lengyel–magyar képzőművész házaspár negyedik közös tárlataként.

Debrecen – Grela Aleksandra és Kónya Ábel képzőművészeknek nyílik nem jubileumi kiállítása – Évforduló híján címmel – a Sesztina Galériában október 21-én, hétfőn, a nyolc és fél éve Debrecenben alkotó lengyel–magyar képzőművész házaspár negyedik közös tárlataként.

A festményekből és digitális nyomatokból álló két képciklus – „Az idő kódjai” és az „Arc-hívum” – kiinduló témái az idő és az időtlenség – derül ki a meghívó szövegéből.

A megnyitót aznap 17 órai kezdettel tartják a kiállítóhelyen, a Sesztina udvarban, mely a Hal köz és a Bajcsy-Zsilinszky utca felől egyaránt megközelíthető.

A tárlat november végéig tekinthető majd meg.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában