Helyi közélet

2013.10.11. 15:26

Ha külföldre kacsingat, megéri börzézni kedden

Debrecen –  Külföldi ösztöndíjak, szakmai szervezetek és az egyetem képviselői várják az érdeklődőket a jövő keddi Külügyi Börzén – közölte pénteken Béres Zsuzsa.

Debrecen –  Külföldi ösztöndíjak, szakmai szervezetek és az egyetem képviselői várják az érdeklődőket a jövő keddi Külügyi Börzén – közölte pénteken Béres Zsuzsa. A Debreceni Egyetem Rektori Hivatalának sajtóreferense elmondta: a mindenki számára látogatható díszudvari rendezvényen a 24 kiállító között megjelennek a mobilitási programokat (Erasmus, CEEPUS, ISEP, japán és korai egyetemi cserekapcsolatok) bonyolító egyetemi egységek, a nyelvvizsga központok (DExam és Origo), a különböző országos képviseletek (DAAD, Alliance Française, American Corner Debrecen és Fulbright) és több helyi és nemzetközi hallgatói szervezet.

Az új programok között képviselteti magát a Campus Hungary, amelyről lehet majd a standon kérdezni. Az érdeklődők hasznos tanácsokat kaphatnak pályázásról, önkéntes nyári munkáról, a most zajló nemzetközi projektekről. A nap során élménybeszámolót tartanak a már külföldön járt hallgatók, emellett kerekasztal-beszélgetés is lesz a programok képviselőivel.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában