Helyi közélet

2013.10.09. 10:18

Fél órán belül elfogták a kerékpártolvajokat

Debrecen - A három férfi nem sokáig örülhetett a lopott kerékpárnak, a rendőrök elfogták őket.

Debrecen - A három férfi nem sokáig örülhetett a lopott kerékpárnak, a rendőrök elfogták őket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2013. október 8-án 12 óra körüli időben egy ebesi lakos tett bejelentést arról, hogy az egyik debreceni sportpályán látott három férfit, akik egy őrizetlenül hagyott kerékpár lakatját levágták, majd az egyikük az eltulajdonított biciklivel elmenekült a helyszínről, társai pedig gépkocsival követték.

A bejelentésre azonnal reagáló járőrök megkezdték az adatgyűjtést, amelynek eredményeként fél órán belül az egyik helyi vasútállomáson rátaláltak a kerékpárra és a három tolvajra, akiket elfogtak és a kapitányságra előállítottak.

A nyomozók a 31 éves R. Antal hajdúhadházi, a 27 éves V. József debreceni és a 24 éves R. Milán mikepércsi lakosokat gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Velük szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elrendelt nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában