Helyi közélet

2013.10.09. 18:35

Autóba akartak kényszeríteni egy gyereket Debrecenben

Debrecen - Fokozott ellenőrzést rendeltek el a debreceni iskolák környékén!

Debrecen - Fokozott ellenőrzést rendeltek el a debreceni iskolák környékén!

Komoly erőkkel keresnek a rendőrök és a polgárőrök két furgont (egy világosat és egy sötétet) azután, hogy szerdán ismét tinilányokat próbáltak ilyen járművekbe ültetni Debrecen két forgalmas pontján – értesült a Napló szerdán. Mint megtudtuk, az egyik eset a Kassai úton, a másik a Kishegyesi út és a Derék utca sarkán történt, ahol ismeretlenek 13-14 éves lányokhoz közeledtek, bár a részleteket nem tudni.


Az elkövető fantomképe:


Délutáni érdeklődésünkre a rendőrség közleménnyel válaszolt. Ebből kiderül, hogy hasonló ügyben személyi szabadság megsértése bűntett miatt nyomoznak ismeretlen tettes ellen. Ismertetnek egy kedd délután 16 óra körüli esetet is, amelyik egy meg nem nevezett debreceni lakótelep buszmegállónál történt, ahol a fantomrajzon látható 30-40 év közötti, erős testalkatú, enyhén kreol bőrű férfi megfogta egy középiskolás lány karját és akarata ellenére beültette volna egy gépjárműbe. A tininek sikerült elmenekülnie a zippzáras barna kardigános, farmeros autós elől.

Aki a bűncselekményről bármit tud, hívja a 107-es, 112-es segélyszámokat!

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában