Helyi közélet

2013.10.31. 10:33

Amit a közbeszerzésekről ma tudni érdemes

Debrecen - Az ajánlatkérői és az ajánlattevői oldal képviselői is jelen lesznek.

Debrecen - Az ajánlatkérői és az ajánlattevői oldal képviselői is jelen lesznek.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Közbeszerzési Hatóság szakmai,tovább a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat és a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara szervezésében kerül sor a "Közbeszerzési aktualitások" című szakmai konferenciára november 5-én, kedden a Nonprofit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza, Baross Gábor termében Debrecen, Vörösmarty u. 13-15., Baross Gábor terem).

Minden egy helyen

A rendezvény elsődleges célja, hogy egy helyen és egy időben vonultassa fel a Közbeszerzési Hatóság, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vezetőit, neves szakembereit, továbbá a közbeszerzéssel érintett szervezeteket, mind ajánlatkérői, mind ajánlattevői oldalról. A rendezvény célja az interaktivitás, melynek megfelelően a rendezvény résztvevőinek lehetősége nyílik megvitatni a közbeszerzési tárgyú kérdéseiket, közbeszerzési tapasztalataikat, továbbá törvényalkotásra vonatkozóan javaslatokat tehetnek, az érintett szakértők bevonásával. A részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött. Részvételi szándék esetén a jelentkezési lapot november 4-ig kell eljuttatni a kamarához.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában