Helyi közélet

2013.09.25. 12:43

Vagyok, aki vagyok

Debrecen - Interaktív, önismereti kiállítás nem csak keresztyéneknek!

Debrecen - Interaktív, önismereti kiállítás nem csak keresztyéneknek!

Gyökerek, csoportos- és digitális identitás, önkép és tökéletesség. Csak néhány a Debreceni Református Egyetemi Gyülekezet tárlatának kilenc témaköre közül, amelyek elgondolkodásra késztetik a látogatót. A kiállítás műfaja interaktív, ugyanis a képek, szövegek aktivitásra szeretnék serkenteni az érdeklődőt, hogy aktív résztvevő legyen. Ezen kívül játék, hisz játékos feladatok szolgálják a téma személyes elmélyítését.

A kiállítás kilenc önálló útból álló labirintusát külön-külön, vagy akár egyszerre is be lehet járni. Minden út a “templomba” vezet, ahol át lehet gondolni a látottakat, a felmerült kérdéseket. A kiállításról kilépve pedig személyes beszélgetésre is lehetőség nyílik.

Az önmagunkkal való szembenézésre késztető tárlatot először 2013. július 23-27. között Mezőtúron, a Csillagpont Református Ifjúsági Fesztiválon „próbálhatták ki” az érdeklődők. A kiállításnak a három nap alatt több mint 900 látogatója volt. Mezőtúr után, most a Debreceni Egyetem Főépületében mutatkozik be a tárlat, 2013. szeptember 30. és október 4. között. A kiállítás ingyenesen látogatható minden nap 8 és 18 óra között. (Bővebb információ: www.vagyokakivagyok.hu)

Tiszántúli Református Egyházkerület

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában