Helyi közélet

2013.09.18. 08:39

Nemzetközi Troli Nap Debrecenben

Debrecen - Az Európai Mobilitási Hét részeként, 2010 óta évente rendezik meg Európa szerte az Európai Trolibusz Napot (European Trolleybus Day).

Debrecen - Az Európai Mobilitási Hét részeként, 2010 óta évente rendezik meg Európa szerte az Európai Trolibusz Napot (European Trolleybus Day).Ezzel a kezdeményezéssel az Európai TROLLEY projekt felhívja a figyelmet, hogy a trolibusz nélkülözhetetlen része a fenntartható városi közlekedésnek Európa városaiban, annál is inkább mivel az üzemeltetése környezetbarát, nincs káros anyag kibocsátás.

A DKV Zrt. csatlakozott a Nemzetközi Troli Naphoz. 2013. szeptember 22-én vasárnap színes, egész napos kreatív programokkal várunk minden kedves érdeklődőt Debrecenben a Déri téren.

Megtekinthető lesz a városban is közlekedő Ganz-Skoda Solaris trolibusz, melyhez egy, a múltat felidéző kiállítás is kapcsolódik. Ezen túlmenően több programmal, közlekedési tesztekkel, közlekedési kreatív játékokkal várjuk az érdeklődőket, a legkisebbek pedig az augusztus 20-án nagy sikert aratott gyalogos bizonyítványért is versenybe szállhatnak.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

- DKV Debreceni Közlekedési Zrt. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában