Helyi közélet

2013.09.11. 18:47

Felmentették az erőszakos közösülés vádja alól

Debrecen - A sértett a nyomozati szakban nevelőapja erőszakoskodásáról beszélt, majd visszavonta állításait.

Debrecen - A sértett a nyomozati szakban nevelőapja erőszakoskodásáról beszélt, majd visszavonta állításait.Bizonyítottság hiányában jogerősen felmentette a Debreceni Ítélőtábla szerdán azt a 38 éves férfit, aki ellen erőszakos közösülés bűntett miatt emelt vádat az ügyészség. A másodfokú bíróság ezzel helyben hagyta a Debreceni Törvényszék márciusi elsőfokú határozatát. M. Attila jelenleg fegyházbüntetését tölti egy korábbi hasonló bűncselekményért.

A nyolc osztályt végzett, lopások miatt szintén többször elítélt férfinek két nőtől három gyermeke született, mellettük többet is nevelt. Így például második élettársával nevelte azt a kisfiút is, akit még előző élettársa vitt az M. Attilával folytatott kapcsolatba…

A vádirat szerint a férfi 2006 novemberében – egy disznótort megelőző estén – megpróbált közösülni akkori élettársa 10 éves kislányával komádi lakásukban.

Részletek a csütörtöki Naplóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában