Helyi közélet

2013.09.11. 10:00

Csak pár lépésre van az ingyenes jogsegély

Debrecen - Huszonhárom Jogpont plusz Mini iroda nyílt az Észak-alföldi régióban.

Debrecen - Huszonhárom Jogpont plusz Mini iroda nyílt az Észak-alföldi régióban.

Még közelebb került a lakossághoz az ingyenes jogsegély: az Észak-alföldi JOGPONT+ Mini Hálózat helyi irodáit már 23 településen kereshetik fel a munkavállalók, a munkaadók és a lakossági érdeklődők, hogy térítésmentesen kapjanak segítséget ügyes-bajos dolgaik jogi útvesztőiben.

Az Ipartestületek Országos Szövetségének (IPOSZ) koordinálásában Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében vehető igénybe az ingyenes jogi tanácsadás. A gyakorlott ügyvédek közreműködésével működő szolgáltatás az Észak-alföldi régió három megyéjének 23, jellemzően tízezer főnél kisebb lélekszámú településén bárki számára hozzáférhető. Természetesen a nagyobb települések lakói és vállalkozói számára is elérhetőek az ingyenes jogi szolgáltatások, hiszen őket az Észak-alföldi JOGPONT+ várja mintegy 31 helyszínen.

A korábban útjára indított JOGPONT+ és a júniusban megnyitott JOGPONT+ Mini irodák együtt így már 54 településen szolgálják a régióban az állampolgárok tájékoztatását, különösen a munkajog, a családjog, a társadalombiztosítási és közigazgatási jog, a társasági jog és a cégjog területén.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában