Helyi közélet

2013.09.18. 08:16

Autómentes nap Debrecenben is

Debrecen - A DKV Zrt. is csatlakozott az európai autómentes naphoz. 2013. szeptember 22-én, a Déri Múzeum előtti téren a városi rendezvény részeként reggel 09.00 órától várjuk az érdeklődőket.

Debrecen - A DKV Zrt. is csatlakozott az európai autómentes naphoz. 2013. szeptember 22-én, a Déri Múzeum előtti téren a városi rendezvény részeként reggel 09.00 órától várjuk az érdeklődőket.Megtekinthető lesz a városban is közlekedő Ganz-Skoda Solaris trolibusz, melyhez egy, a múltat felidéző kiállítás is kapcsolódik. Ezen túlmenően több programmal, közlekedési tesztekkel, közlekedési kreatív játékokkal várjuk az érdeklődőket, a legkisebbek pedig az augusztus 20-án nagy sikert aratott gyalogos bizonyítványért is versenybe szállhatnak.

Az autómentes napon, azok az autósok, akik otthon hagyják személygépkocsijukat, érvényes forgalmijuk felmutatásával díjmentesen utazhatnak a menetrend szerinti járatainkon.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tegyünk együtt az egészségesebb környezetért!

- DKV Debreceni Közlekedési Zrt. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában