Helyi közélet

2013.09.16. 14:01

A Páratlan párostól az Elvámolt nászéjszakáig

Derecske - Szórakoztató darabokat, jeles művészeket láthat a nagyérdemű a bihari városban.

Derecske - Szórakoztató darabokat, jeles művészeket láthat a nagyérdemű a bihari városban.A korábbi sikerek folytatásaképp az új idényben is örülhetnek színházi előadás-sorozatnak a derecskeiek: a művelődési központ színpadán öt darabot mutatnak be.

A sorozatot Ray Cooney Páratlan páros című bohózata kezdi október 17-én, a Kalocsai Színház előadásában; a szereplők sorában Kárász Zénót, Klingler Katát, Mádi Piroskát, Juhász Illést, Csík Csabát, Krizsik Alfonzot, Pável Miklóst és Fekete Istvánt láthatja a közönség.

Novemberben a Körúti Színház Kautzky Armand főszereplésével adja elő a Katyi című zenés vígjátékot, az évad második fele pedig rockoperával kezdődik: januárban Szűts István és Koltay Gergely Trójáját hozza Derecskére a Sziget Színház.

Februárban egy revüoperettel – a Bál a Savoyban-nal –, illetve márciusban egy zenés vígjátékkal, az Elvámolt nászéjszakával teljesedik ki az évad.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában