Helyi közélet

2013.08.14. 13:34

Több helyen visszaáll a megszokott forgalmi rend

Debrecen - Ma délutántól mindkét irányban átjárható a Honvéd utca, és két kereszteződésben is normalizálódik a közlekedés.

Debrecen - Ma délutántól mindkét irányban átjárható a Honvéd utca, és két kereszteződésben is normalizálódik a közlekedés.

A „Debrecen városi villamoshálózat fejlesztése (2-es vonal)” tárgyú projekt pályaépítési munkálatai miatt a Honvéd utca – Csemete utca – Dózsa György utca kereszteződésének forgalmát korlátozták. 2013. augusztus 14-én – szerdán – délutántól a Honvéd utca az érintett csomópontban mindkét irányban átjárhatóvá válik. A Dózsa György utcára behajtani továbbra sem lehet.

Kérjük a járművezetőket, hogy a kihelyezett forgalmi jelzőtábláknak megfelelően, figyelmesen és óvatosan vezessenek! Vegyék figyelembe az érintett csomópontban a villamosközlekedést!

Két kereszteződésben visszaáll az eredeti forgalmi rend

A Piac utcán a 2-es villamospálya építéséhez kapcsolódó kábelfektetés miatt korlátozták a forgalmat. A kivitelező a Piac utcának Holló János utca és Kossuth utca közötti szakaszán a munkálatokat elvégezte, az útburkolatot csütörtök reggelig helyreállítja. 2013. augusztus 15-től – csütörtöktől – a Piac utca – Szent Anna utca – Miklós utca és a Piac utca – Kossuth utca – Széchenyi utca kereszteződéseiben visszaáll az eredeti forgalmi rend.

Türelmüket, megértésüket köszönjük!

Bővebb információ a www.2-esvillamos.hu és a www.dkv.hu internetes honlapokon található.

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában