Helyi közélet

2013.08.19. 10:18

Fiatalkorúak kapával, karóval verték az autót - Rendőrségi hírek Hajdúból

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. augusztus 18-án történt események összefoglalója.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. augusztus 18-án történt események összefoglalója.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, közülük 3 személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 28 személyt állítottak elő, ebből 9 főt bűncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt. Megyénk közútjain 1 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság három nyíradonyi férfit vett őrizetbe 2013. augusztus 18-án hajnalban, akik egy korábban kialakult haragosi viszony miatt kapával, karóval megrongálták egy ismerősük autóját Nyíradonyban. A három gyanúsított 2013. augusztus 17-én késő este a nyíradonyi Bokrétás utca közelében a náluk lévő eszközökkel kezdte el ütni a mellettük elhaladó majd megálló járművet. Az autó vezetője és utasa sérülést nem szenvedett. A járőrök a helyszínen elfogták a garázdákat és előállították a helyi rendőrőrsre. Az őrizetbe vett 14, 15, és 16 éves gyanúsítottakkal szemben garázdaság bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság folytatja le.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában