Helyi közélet

2013.08.28. 20:03

Csalás sértettjeinek jelentkezését várjuk!

Hajdúnánás - A Hajdúnánási Rendőrkapitányság folyamatban lévő büntető ügyben a lakosság segítségét kéri.

Hajdúnánás - A Hajdúnánási Rendőrkapitányság folyamatban lévő büntető ügyben a lakosság segítségét kéri.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el – 09060/222/2013. bűnügyi számon – R. József 43 éves férfival szemben üzletszerűen elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt. Hajdúnánáson, Polgáron és a környező településeken 2013 februárjában egy Balog Tiborként bemutatkozó férfi – aki magát egy ismert elektronikai cég képviselőjének adta ki – esztétikailag sérült műszaki cikkeket kínált eladásra a fogyasztói ár alatt. Az adásvétel utólagos termék átadási megállapodásban történt, ami alapján előlegként készpénzt vett át a gyanúsított, melyről írásos kölcsönszerződést is készített a mit sem sejtő vevőkkel. A megvásárolt termék átadására azonban nem került sor, amivel a sértetteket tévedésbe ejtette és megkárosította.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság kéri, hogy akit a férfi hasonló módon megkárosított, illetve személyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a 06-52/570-050 (53-13) telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában