Helyi közélet

2013.08.28. 18:58

Azért bántalmazta a kicsit, mert nyűgösködni mert

Hajdúszoboszló – A nyomozás eddigi adatai szerint a kicsi nyűgösködése miatt bántalmazta nevelt gyermekét az a hajdúszoboszlói férfi, akit kedden életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt helyezett előzetes letartóztatásba a bíróság.

Hajdúszoboszló – A nyomozás eddigi adatai szerint a kicsi nyűgösködése miatt bántalmazta nevelt gyermekét az a hajdúszoboszlói férfi, akit kedden életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt helyezett előzetes letartóztatásba a bíróság. Vezendi Jánosné, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a nyilvánosság számára megismerhető részletekről elmondta: a pár akkor értesítette a mentőket, amikor a másfél éves kislány rosszul lett. K. Gábor és az édesanya bekísérte a gyermeket a kórházba. A nyomozó hatóságot az orvosok értesítették.

A 29 éves férfit Debrecenben fogták el a rendőrök a nő jelenlétében, miután felvetődött a gyanú, hogy a kislányt a nevelőapa bántalmazta.

A gyerek állapotáról a Klinikán szerdán betegjogokra hivatkozva nem adtak választ.

A gyanúsított ismerői közül akad, aki szerint lehetett tartani a férfitől agresszív természete miatt. K. Gábor a bíróság közlése szerint büntetlen előéletű.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában