Helyi közélet

2013.07.18. 08:28

Campus 2013 - Esküvői a hangulat!

Debrecen - Már a nulladik napon volt min szórakozni a Nagyerdőn.

Debrecen - Már a nulladik napon volt min szórakozni a Nagyerdőn.

Beindult a Campus! Ahogy telt a szerda, úgy tűnt fel egyre több partiarc a vidámparki fesztiválon. A bejáratnál rögtön egy olyan sárga munkavédelmi sisakos sráccal találkoztunk, akinek a tökfödője két oldalán egy-egy speciális pohártartóból két vékony műanyag cső lógott le. Mint mondta, az egyiken sör, a másikon bor folyik majd közvetlenül a szájába…

Nem hagyták ki Debrecent

A kempingező területét lassan birtokba veszik a sátorozók. Egy fiatal pár – a budapesti Hetcmann Edit és Mekré Péter – szendvicsmajszolással ünnepelte a sikeres sátorverést. Idén az ország valamennyi nagy fesztiválján ott voltak, amit a fiú csuklóján lévő rengeteg színes karszalag bizonyít.

A Jurij kora esti koncertjén nagy meglepetésre feltűnt egy ifjú pár is, akik az esküvői fotózás helyszínéül a Campust választották. A több száz fős közönség kitörő örömmel, integetéssel és jókívánságok tömkelegével fogadta a vőlegényt és menyasszonyát. Bár teljes mértékben nem sikerült, igyekeztek inkognitóban maradni, s magukról csak a keresztnevüket árulták el: Dóri és Józsi.

Szóval, Józsi és Dóri, mi is sok boldogságot kívánunk!

HBN


Debrecen - Nemcsak a stúdióban jók, hanem élőben is képesek minőségj zenét produkálni a Magashegyi Underground zenészei.


Dallamos rock n roll a Rézangyal Arénában.


Szeretik a „romlott” hiphopban is erősnek ismert várost.


Kezd beindulni a Campus! Ahogy telik az idő, egyre több partyarc bukkan fel.


Eddigi legjobb koncertünket akarjuk adni, ahogy mindig. Forgatunk is, úgyhogy legyetek szépek! – üzeni Kovács Krisztián a Fish! frontembere.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában