Helyi közélet

2013.07.07. 11:05

BMW-sek másodszor

Pocsaj - A faluban második éve rendezik meg a Bihari BMW találkozót: idén július 5-6-7-én, a hét végén volt a találkozó, a helyi önkormányzat szervezésében.

Pocsaj - A faluban második éve rendezik meg a Bihari BMW találkozót: idén július 5-6-7-én, a hét végén volt a találkozó, a helyi önkormányzat szervezésében.

Az előző évhez hasonlóan első nap délután érkeztek a BMW-sek, foglalták el a füvespályán a helyüket, verték le táborukat. Este már retro buli várta őket.

Lányok mosták a kocsikat

A szombati napot ébresztővel kezdték, aztán számos programban vehettek részt, akik kijöttek a pályára: volt akadály- és kötélhúzó verseny autóval és anélkül, kipufogó hangnyomás mérés, valamint szexi lányok bemutatták, hogyan kell profi módon autót mosni – a férfiak nem kis örömére.

Gyorsulási verseny is volt

A délutáni autós felvonuláson a BMW-sek felsorakoztak, bemutatták járműveiket, majd átvonultak Esztárba, ahol szintén egy bemutatás után Pocsajba visszaérve megkezdődött a gyorsulási verseny.

A falu főutcáján az autócsodák összemérték tudásukat: a gyorsulási versenynek nagy nézőközönsége volt.

Az esti program részeként kihirdették a több kategóriában rendezett versenyek eredményeit, majd sztárvendégként Bencsik Tamara szórakoztatta a közönséget a késő esti órákban.

- Nagyné Kelemen Mónika -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában