Helyi közélet

2013.07.09. 19:18

Biciklitolvajokat kaptak el

Debrecen - Kétkerekűeket tulajdonítottak el azok a fiatalok, akiket elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak a debreceni rendőrök.

Debrecen - Kétkerekűeket tulajdonítottak el azok a fiatalok, akiket elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak a debreceni rendőrök.

A debreceni Epreskert városrészben egy társasház erkélyéről ismeretlen tettesek 2013. július 9-én hajnalban egy kerékpárt tulajdonítottak el. A zajra felébredő tulajdonos értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások a társasház közelében megtalálták az eltulajdonított kétkerekűt, melyet visszaadtak tulajdonosának. A nyomozók hamarosan beazonosították a tolvajokat, akiket délután már gyanúsítottként hallgattak ki. A két 17 éves debreceni fiatal ellen lopás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja le.

Elfogták a rendőrök azt az 5 fiatalt is, akik 2013. július 6-án a debreceni Cegléd utcáról loptak el egy értékes kerékpárt. A fiatalok beazonosítását és elfogását egy debreceni civil szerveződés jelzése segítette, melynek alapján egy raktárhelyiségben találták meg az eltulajdonított kétkerekűt. D. Péter 20 éves, E. Gergő 18 éves, R. Patrícia 18 éves és B. Judit 18 éves és 17 éves társuk ellen lopás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatják le az eljárást.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában