Helyi közélet

2013.06.20. 16:45

Segítséggel élők kézműves remekei

Debrecen - Történelmi pillanatnak nevezte a csütörtöki Segítő Vásár megnyitását Végh Katalin a Salva Vita Alapítvány ügyvezetője: az évekig csak Budapesten megtartott rendezvény idén először országossá bővült, kezdve a debreceni helyszínnel.

Debrecen - Történelmi pillanatnak nevezte a csütörtöki Segítő Vásár megnyitását Végh Katalin a Salva Vita Alapítvány ügyvezetője: az évekig csak Budapesten megtartott rendezvény idén először országossá bővült, kezdve a debreceni helyszínnel. A Vásáron, a Kölcsey Központban az érdeklődők megváltozott munkaképességű, fogyatékkal élő emberek által készített minőségi termékeket ismerhettek meg és vásárolhattak, a használati tárgyaktól a dísztárgyakig. A legmeggyőzőbb érv e termékek mellett kézbe venni őket – mondta a szervezők képviselője.

Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára a társadalmi felelősség, illetve a megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élők termékei piacra jutásának fontosságát emelte ki a megnyitó előtti sajtótájékoztatón.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában