Helyi közélet

2013.06.25. 09:44

Nyakon csípték a verekedőket - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Hajdú-Bihar - A derecskei rendőrök garázdaság miatt vettek őrizetbe egy helyi férfit, a debreceni rendőrök verekedőket állítottak elő.

Hajdú-Bihar - A derecskei rendőrök garázdaság miatt vettek őrizetbe egy helyi férfit, a debreceni rendőrök verekedőket állítottak elő.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 10 személyt fogtak el, 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten a rendőrök, 4 főt az ellenük érvényben lévő körözés miatt vontak intézkedés alá. Az egyenruhások 13 főt állítottak elő, közülük 5 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain 3 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

A Debreceni Rendőrkapitányság 2013. június 24-án tulajdon elleni szabálysértés - bolti lopás - miatt egy férfit vett szabálysértési őrizetbe.

A Debreceni Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetése miatt nyomozást indított három helyi lakossal szemben, akik 2013. június 24-én délután a debreceni Vármegyeháza és Holló János utcák kereszteződésénél összeverekedtek és kölcsönösen bántalmazták egymást. A járőrök N. Jácint 27 éves, B. Barna 36 éves, L. Béla 56 évesa garázdákat elfogták és előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket.

A derecskei Köztársaság és Kandia utcák kereszteződésében 2013. június 24-én kora este, előzetes szóváltás után egy 41 éves helyi férfi késsel fenyegette meg ismerősét. A járőrök N. Sándort elfogták és előállították a Derecskei Rendőrőrsre, ahol gyanúsítotti kihallgatása megtörtént. Az őrizetbe vett gyanúsítottal szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság folytatja le.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában