Helyi közélet

2013.06.05. 16:26

Legyen Ön is utasa az Irodalmi Villamosnak!

Debrecen - Mi lenne, ha egyszer a reggeli rohanásban, egymásba kapaszkodva a villamoson, nemcsak a testünk kerülne egymáshoz közel, hanem a lelkünk is?

Debrecen - Mi lenne, ha egyszer a reggeli rohanásban, egymásba kapaszkodva a villamoson, nemcsak a testünk kerülne egymáshoz közel, hanem a lelkünk is? Mi lenne, ha lelkes egyetemista fiatalok, két megálló között régen hallott verseket mondanának el nekünk, hogy áttörjék ezzel a mindennapok monoton szürkeségét? Mi lenne, ha Jókai Anna, Kukorelly Endre és Térey János írók gondolataival másképp indulna a napunk, hogy ismét rádöbbenjünk a teremtő szavak erejére? Mi van, ha ez nem csupán álom, hanem valóság?

Június 6-án és június 7-én, 8 és 10, illetve 12 és 14 óra között legyen Ön is utasa az 510-es Irodalmi Villamosnak!

Reggel és kora délután olyan élményben lehet része, amit biztos, hogy sokáig nem fog elfelejteni! Mert az Irodalmi Villamos minden megállója egy varázslatos helyhez vezet: a 84. Ünnepi Könyvhét debreceni eseményeire.

DKV Debreceni Közlekedési Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában