Helyi közélet

2013.06.20. 18:49

Fáról betonra cserélik az oszlopokat

Debrecen - Hálózatfejlesztés miatt szünetel átmenetileg két szolgáltatás a Széchenyi Kertben.

Debrecen - Hálózatfejlesztés miatt szünetel átmenetileg két szolgáltatás a Széchenyi Kertben.A fából készült utcai villanyoszlopokat - darus autók segítségével - erősebb, tartósabb betonra cserélik ezekben a napokban a Széchenyi Kertben, például a Tőzsér- és a Küküllő utcákban.

Az E-On szóvivője, Egyházi Nikoletta közölte: az egyik kábelszolgáltató hálózatának bővítése, valamint az ő rendszerük üzembiztonságának javítása érdekében végzik a hálózatfejlesztést. A több tízmillió forintba kerülő munka keretében csaknem 40 oszlopot cserélnek ki.

Áram- és internet kiesés

Mivel a kivitelezést csak a feszültségtől mentesített hálózaton tudják a szakemberek elvégezni, az ott lakóknak átmeneti áram-, valamint a UPC rendszerében internet szünetre is kell számítaniuk. Ezek pontos időpontjáról 15 nappal a tervezett munkák előtt szórólapon értesítik az érintetteket, valamint a www.eon.hu internetes oldalon is lehet tájékozódni.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában