Helyi közélet

2013.05.10. 15:09

Vastaps a templomban

Hajdúhadház - Anyák Napi koncertet szerveztek a Hajdúhadházi Református Templomban, amelyet nagy szeretettel fogadott a több száz fős közönség. Balázs Fecó „Érints meg!” című műsora önmagában is megérdemelte a közönség elismerését, de a Református Iskola énekkarának közreműködése még inkább fokozta a hangulatot.

Hajdúhadház - Anyák Napi koncertet szerveztek a Hajdúhadházi Református Templomban, amelyet nagy szeretettel fogadott a több száz fős közönség. Balázs Fecó „Érints meg!” című műsora önmagában is megérdemelte a közönség elismerését, de a Református Iskola énekkarának közreműködése még inkább fokozta a hangulatot.A koncert ötlete Kelemen Gabriella igazgatónőtől származik, aki az előző munkahelyén szerzett kapcsolati tőkét felhasználva szeretne aktívabb zenei életet „ meghonosítani” a településen. Református iskola lévén, a szép református templom adta lehetőségeket kihasználva szeretné kivételes élményekhez juttatni a gyerekeket s a zenei kuriózumok iránt érdeklődő kedves közönséget. Pál Csaba nagytiszteletű úr áldását adta a kezdeményezésre s személyesen egyeztetett a GAG Management Produkciós és Reklámiroda kft vezetőjével, akivel a tárgyalás során nemcsak a első koncertről – amelyet a tervek szerint több is követ majd - hanem a templom és az egyházi alapítvány támogatásáról is szó esett.

Az iskola énekkara lehetőséget kapott a művésztől, hogy három dal erejéig közreműködjön a produkcióban, amelyet a karvezető Némethné Aranyos Margit és a gyerekek is örömmel fogadtak. A lázas készülődésnek nagy-nagy siker és felejthetetlen élmény lett az eredménye! Édesanyák, nagymamák szemében csillogtak a meghatódottságtól és az örömtől a könnyek. Balázs Fecó a közönséget is megénekeltetve, kedves, szeretetteljes estét varázsolt a templomba. A műsor végén a hatalmas vastaps nemcsak a művésznek, hanem a Református Iskola énekkarosainak is szólt.

Sz.Vrancsik Éva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában