Helyi közélet

2013.05.30. 10:13

Tolvajokat fogtak - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 10 személyt fogtak el, 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten a rendőrök, 6 főt az ellenük érvényben lévő körözés miatt vontak intézkedés alá.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 10 személyt fogtak el, 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten a rendőrök, 6 főt az ellenük érvényben lévő körözés miatt vontak intézkedés alá. Az egyenruhások 18 főt állítottak elő, közülük 8 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Az ittasság ellenőrzések során 2 esetben mutatott pozitív eredményt a légalkohol-mérő. Megyénk közútjain 1 könnyű és 1 súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

A Debreceni Rendőrkapitányság 2013. május 29-én a Gyöngyösi Járásbíróság elfogató parancsa alapján vett őrizetbe egy 43 éves helyi férfit. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a Debreceni Törvényszék BV Csoportjának elfogató parancsa alapján vett őrizetbe 49 éves helyi férfit.

Tulajdon elleni szabálysértés miatt a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság 6 főt, a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság és Hajdúnánási Rendőrkapitányság 1-1 főt vett szabálysértési őrizetbe. Az eljárás alá vont személyeket az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában