Helyi közélet

2013.05.24. 12:30

Sikert arattak az újfalui diákok Győrben

Berettyóújfalu - Második helyezést értek el a berettyóújfalui József Attila Általános Iskola tanulói a Sajó Károly Kárpát-medencei Környezetvédelmi csapatverseny döntőjén.

Berettyóújfalu - Második helyezést értek el a berettyóújfalui József Attila Általános Iskola tanulói a Sajó Károly Kárpát-medencei Környezetvédelmi csapatverseny döntőjén. A Győrben megrendezett vetélkedőre az a húsz legjobb csoport jutott be, akik részt vettek az elődöntőkön, ahol kétszáz hazai és határon túli csapat indult. A május 16-án és 17-én zajló versenyen a diákok biológia, földrajz és kémia tudásukról adtak számot, plakátokat készítettek és előadásokat tartottak, valamint terepgyakorlatokon bizonyították rátermettségüket.

A sikeres berettyóújfalui team tagjai: Hajdu Dóra Fruzsina, Dávid Ádám és Dávid Máté, nyolcadik osztályos tanulók, akiket Kurtán Mónika tanárnő készített fel a megmérettetésre.

HBN - B. Kiss Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában