Helyi közélet

2013.05.14. 08:40

Jegyzet: Leleplezők

<em>Az MSZP a parlament nemzetbiztonsági bizottsága elé vinné a trafikbotrányt, úgyhogy meg lehet nyugodni, kérem: ha egy Molnár Zsolt mélyen egy Németh Lászlóné szemébe néz, ott hatalmi érdekből zajló nagypályás összejátszás nem maradhat leleplezetlenül.</em> <strong>Ratalics László jegyzete.</strong>

Az MSZP a parlament nemzetbiztonsági bizottsága elé vinné a trafikbotrányt, úgyhogy meg lehet nyugodni, kérem: ha egy Molnár Zsolt mélyen egy Németh Lászlóné szemébe néz, ott hatalmi érdekből zajló nagypályás összejátszás nem maradhat leleplezetlenül. Ratalics László jegyzete.

Természetesen érteni véljük a szocialistákat, akiket a hétvégén még a Lungo Drom is tönkrevert egy komlói körzetben: hátha éppen a tévékamerák kereszttüzében sikerül kideríteni, hogy a fejlesztési miniszter (leánykori nevén Serényi Zsuzsanna, bár ezt senki sem hajlandó megerősíteni) valóban létező személy. (Itt rögtön el is határolódnék saját magamtól, hiszen ismerek valakit, akinek az ismerőse mintha már olvasott volna egy interjút Németh László feleségével).

De a lényeg: a parlamenti bizottságtól azért sem várok semmit, mert elég különös, hogy a napnál világosabb csalást, azaz a fideszes katonák és némely tisztek kistafírozását gyakorlatilag ismét csak pár – házelnöki fogalmazással – senkiházi tollforgató terrorista derítette ki, verte nagydobra. Miközben a magát ellenzékként feltüntető társaság – tisztelet a kivételnek – heteken át csak ült a kövér fenekén és bambán nézett. Ugyanúgy le van osztva ezek között a placc, azért nem vergődtek, legyintett erre az ismerősöm ismerőse. Németh Lászlóné, született Serényi Zsuzsanna a híradások szerint nevetett az egészen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában