Helyi közélet

2013.05.10. 16:06

Idén is Újfaluban találkoznak a patológusok

Berettyóújfalu - Immár 13. alkalommal rendezik meg Berettyóújfaluban ezen a hétvégén az Országos Boncmesteri és Asszisztensi Továbbképzést.

Berettyóújfalu - Immár 13. alkalommal rendezik meg Berettyóújfaluban ezen a hétvégén az Országos Boncmesteri és Asszisztensi Továbbképzést.A Gróf Tisza István Kórház ad otthont az eseménynek, mely – sokadszorra – egyedülálló módon biztosítja a tanulás és tapasztalatcsere lehetőségét a kórházakban, rendőrkapitányságokon, igazságügyi orvosszakértői intézetekben dolgozó boncmesterek, továbbá az egészségügyi intézmények pathologiai osztályain dolgozó szövettani asszisztensek, immunhisztokémiai-, cytologiai szakasszisztensek, diplomás analitikusok, orvosok számára.

A magas színvonalú előadások hallgatói többek között dr. Zacher Gábor toxikológus főorvostól és Kovács Lajos ny. rendőrezredes, életvédelmi nyomozótól kaphatnak értékes információkat.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában