Helyi közélet

2013.05.02. 17:26

Hamarosan nyit a Nánási Termelők Piaca

Hajdúnánás - A Tanyafejlesztési Program fontos állomásához érkezett Hajdúnánáson, amelynek eredményéről sajtótájékoztató keretében nyújtott tájékoztatást Szólláth Tibor, Hajdúnánás polgármestere 2013. április 26-án.

Hajdúnánás - A Tanyafejlesztési Program fontos állomásához érkezett Hajdúnánáson, amelynek eredményéről sajtótájékoztató keretében nyújtott tájékoztatást Szólláth Tibor, Hajdúnánás polgármestere 2013. április 26-án.A Tanyafejlesztési Program keretében a Hajdúnánási Piacon mintegy 500 négyzetméter alapterületű, felújított, elkülönített helyen árusíthatják termékeiket a tanyán élő termelők.

Ezen a területen kizárólag a Nánási Portéka védjegyhasználatára jogosult hajdúnánási termelők kínálhatják áruikat, akkor, ha rendelkeznek a használati jogot igazoló Nánási Portéka levéllel. A Nánási Portéka lehetőséget teremt arra, hogy a hajdúnánásiak ne a távolról érkező termékeket vásárolják, hanem a helyben megtermelt, helyben előállított javakat.

A sajtótájékoztatón Szólláth Tibor, az első védjegyhasználó, Szemes Lászlóné számára ünnepélyes keretek között adta át a Nánási Portéka levelet, valamint bemutatta a Nánási Termelők Piacának háziasszonyát, Fűz Andrásnét. A Nánási Termelők Piaca 2013. május 4-én nyitja meg kapuit a helyi termelők és a vásárlók előtt, az elárusító hely ünnepélyes keretek között kerül átadásra.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában